Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pevačica ne samo u Srbiji već i u čitavom regionu, njena karijera više se gradi na skandalima koji su je pratili i skandalima koje je sama napravila nego na svojim pesmama. Naime, već dugi niz godina nije objavila novi album, ali mediji o njoj izvještavaju gotovo svakodnevno, a zbog ponašanja novinari su je prozvali “Mali skandal”.

 

Radije sebe naziva balkanskim gigantom, istina je da je za mnoge ikona stila sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama. Kada je u pitanju njen privatni život, on je takođe u previranju, jer je njen drugi brak sa fudbalerom Duškom Tošićem naizgled na ivici razvoda. Zajedno su već 14 godina i imaju dvije ćerke, Niku i Adinu, koje su, zahvaljujući slavnim roditeljima, slobodne, a uprkos tome što su tinejdžerke, imaju i veliki broj pratilaca na društvenim mrežama.

 

 

Jelena je svojim djevojčicama maksimalno posvećena i često priča o njima ili napiše neku objavu pa je tako sada otkrila da Nika ima simpatiju i da se radi o najvećoj brazilskoj zvijezdi trenutno, Nejmaru. Naime Jelena je napisala da je donedavno Nika obožavala Ronalda ali da je primjetila da joj se sada na pozadini telefona nalazi slika Nejmara, pa je u  šali upitala da li je to prošla ljubav sa Ronaldom a Nika joj je odgovorila da ona može da voli dva fudbalera.

Oglasi - Advertisement