Ljubavna bajka Lepe Brene i Bobe Živojinović je zvanično započela 1991. godine kada su se vjenčali, a nezvanično 4 godine ranije, kada su počeli da se zabavljaju. i mada je bilo mnogo izazova, oni su svo ovo vrijeme uspjeli da sačuvaju svoju zajednicu, te važe za jedan od najstabilnijih parova među poznatim osobama. Brena za sebe kaže da kada nije na sceni i kada se pogase svjetla reflektora, da je ona tada obična majka i supruga: “Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspješnih kao što smo mi”, rekla je Brena

Istakla je da je u vezi veoma važno povjerenje, jer ako toga nema, tu ni ljubav više ne pomaže. rekla je da svi koji su uspjeli da sačuvaju svoju intimu, da su radili na tome da njeguju  povjerenje. Za Bobu je rekla da je veoma pažljiv i da vodi računa da njihov odnos uvijek bude zanimljiv, te da je veoma talentovan da živi kvalitetan život. Na pitanje novinara da li treba da se oprosti prevara, Brena je rekla:

“Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvijek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol”, kazala je., a za svoga Bobu je rekla: “Čovjek koji voli suštinski, bez šminke, bez vještačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog”

Preporučujemo