Nikolina Pišek je jedna od najljepših voditeljica na našim prostorima, prema mišljenju mnogih. Ipak, za njen savršen izgled su zaslužne mnoge estetske operacije i korekcije. Ovih dana se na društvenim mrežama dijeli jedna njena fotografija na kojoj se vidi kako je Nikolina izgledala prije operacija, a kako nakon njih, te je primjetno da je pored ugradnje silikona u grudi, voditeljica povećala i svoja usta, a mediji su  u nekoliko navrata pisali da je nekoliko puta operisala i nos. Osim toga, prije joj je boja kose bila potpuno drugačija, kao i obrve koje su bile neuporedivo tanje. Mnogi su komentarisali kako je Nikolina uradila i ”holivudski osmijeh”, koji je evoma popularan među poznatima

Nakon smrti istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek u ratu je sa svekrom Mišom Grofom zbog podjele nasljedstva. Prvi je svoju stranu priče iznio Miša Grof koji je istakao kako Nikolina nema nikakva prava na bogatstvo jer se sva imovina vodi na njegovo ime, a Nikolina mu je nakon toga jasno stavila na znanje da će se boriti za svoja prava.

Ipak, neki izvori su otkrili da je nekada odnos između svekra i snajke bio idealan. Miša Grof bio je presretan kad se njegov sin Vidoje ženio Nikolinom, a upravo on je platio glamuroznu svadbu u Monte Karlu.

Ta svadba je trajala tri dana i bilo je oko 70 zvanica kojima je plaćen put i smještaj, privatni avion kojim su iz Beograda stigli u Monte Karlo i limuzine koje su ih prevezle do hotela, te ukupan trošak od 400.000 eura. Sada je sva ta ljubav između snajke i svekra pod velikim znakom pitanja, a Miša Grof nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovoga sina više nema,a da za njega stvar bude još teža, rezultati obdukcije su ga bili šokirali.

 

 

Preporučujemo