Vodinstalateri i drugi majstori ili zanatlije su neophodni našoj civilizaciji kao i drugi poslovi na koje se iz nekog razloga gleda s više poštovanja – doktori, advokati, farmaceuti, arhitekti i slično. Nažalost, današnju omladinu roditelji najčešće forsiraju ili suptilno nagovaraju da se okrenu ovim poslovima i tako nam ostaje sve manje i manje zanatlija jer su ubijeđeni da od takvih poslova nema ni hljeba ni poštovanja.

Međutim, priča koju vam danas donosimo vam možda da drugu, pomalo i humorističnu perspektivu na ovaj posao. Danas vam pričamo o vodoinstalateru Dereku iz Bostona koji je tokom COVID-19 pandemije zaveo oko 24 žene. Derek je majstor kao i svaki drugi – u cilju mu je da svoj posao odradi kvalitetno i zaradi, ali budući da je tokom pandemije mnogo ljudi bilo usamljeno u izolaciji, Derek se susretao sa mnogo tužnih žena koje su ga iskoristile i kao rame za plakanje. Derek je bio dovoljno empatičan da popriča s njima oko tih stvari jer je i njemu to bilo prijatno.

Kaže da nijednom on nije inicirao, nego da su ga te žene same zvale na piće i slično pa je to kasnije došlo i do spavaće sobe gdje se pokazao i kao vješt ljubavnik. Derekov brat je izbrojao 24 žene na osnovu njegove priče i danas se zezaju kako je Derek najviše profitirao tokom pandemije.

Pored toga, mnoge žene s kojima je spavao su ga pohvalile i kao majstora i kao čovjeka a to je dovelo do veće potražnje za njegovim uslugama, što je pomalo dovelo i do zavisti od strane njegovih kolega.

Preporučeno