Sarah Vojčić, ćerka kod nas poznatog muzičara Mladena Vojčića Tife, postala je glavna tema na društvenim mrežama, a veliko interesovanje pokazali su i domaći mediji. Sve je počelo sa saopštenjem za javnost da je Sara želela da se bavi muzikom poput svog oca, a kao što svi znamo, uvek je imala talenat koji je najverovatnije nasledila od oca. Mladen Vojičić Tifa važi za jedno od najistaknutijih imena našeg šoubiznisa, osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka njegova popularnost je sustigla i do danas je fokusiran na muziciranje. Sara je odabrala nešto drugačiji put od svog oca, odlučivši da se okuša u sviranju metala umesto roka, a po onome što smo do sada čuli, čini se da je napravila dobar izbor. Već je skupila veliki broj pratilaca i postala je donekle popularna, naravno, kako je rekla u intervjuu za naš medij, tome u ovom trenutku doprinosi i činjenica da je ćerka poznatog muzičara.

“Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim” – kazala je Sara.

 

“Kroz homeopatiju sam otkrila jedan čarobni svijet, prije svega kroz pristup čovjeku i njegovoj bolesti, kakvog sam u svom srcu oduvijek osjećala ispravnim i prije svega ljudskim”- kazala je svojevremeno. Njena porodica bila joj je velika podrška, Tifa je izuzetno ponosan na obje svoje princeze i važe za skladnu porodicu koja je zajedno prebrodila mnoge prepreke u životu.

Oglasi - Advertisement