Prije deset godina je rijaliti emisija 3xDa bila veoma popularna a railo se o tri para koji se trebaju vjenčati a mlade se takmiče i idu jedna drugoj u goste. Glasanjem publike je na kraju serijala pobjeđivala ona mlada koja je imala najviše glasova.

U emisiji su učestvovali i Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković koji su poznatiji kao muzičari grupe Sale Tropiko a vjenčali su se baš u ovoj emisiji u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog koja se nalazi na Bežanijskoj kosi. Njih dvoje su pred crkvom zapjevali pjesmu Jovano, Jovanke uz nju i zaigrali a odmah nakon crkvenog su sklopili i građanski brak.

Svadba je proslavljena u jednom beogradskom restoranu a gosti pjevača su stigli u okićenom autobusu iz Leskovca. Jovana je tada uzela njegovo prezime ali je napomenula da će se i dalje u javnosti koristiti svojim djevojačkni prezimenom pod kojim je poznata. Na njihovoj svadbi su bile i njihove kolege i prijatelji Dženan Lončarević, Biljana Jevtić, Dušica Jakovljević, Slađa Alegro, Aca Ilić i drugi.

U to vrijeme Jovana je bila u drugom stanju već pet mjeseci i kako je poslije rekla to je ograničavalo u izboru vjenčanice. Probala je samo one u koje je mogla da stane s obzirom da je već imala povelik stomak i njena vjenčnica nije ličila na one iz bajki. Njoj je bilo važno da je ne žulja i ne sputava i odmah se odlučila za prvu takvu koju je probala. Par i danas uživa u skladnom braku i imaju dvije kćerke Đinu i Helenu.

Preporučeno