Zvezde Granda je glazbeno natjecanje koje se održava već više od 19 godina i okuplja veliki broj ambicioznih mladih ljudi od kojih su mnogi već uspješno izgradili karijere. Saša Popović bio je glavni inicijator i organizator samog televizijskog natjecanja, a pomagali su mu Lepa Brena i njezin suprug Bob u projektu Grand.

 

 

Često imamo zanimljive incidente u kojima se članovi žirija posvađaju, a onda javnost preispituje njihov postupak, no ponekad natjecatelji pretjeraju pa ih netko od poznatih pjevača mora istresti. Ponajprije Viki, nikada se nije libila iznijeti svoje mišljenje, zbog čega se često nađe na meti bezbrojnih kritika, no ona je to prihvatila i ne želi se promijeniti.

 

 

Saša Popović, pak, nastoji održati što bolji ugled, pa kad primijeti da bi svađe mogle biti prenapuhane, pokuša smiriti stvari. Sinoć se pojavio posebno upečatljiv kandidat, unuk našeg poznatog pjevača Predraga Cuneta Gojkovića. Đorđe Đinović sinoć se predstavio gledateljima i žiriju spomenutog natjecanja, a kada su shvatili o kome se radi, imali su velika očekivanja, no on se nažalost izjalovio.

 

 

“Recitira. Kao da nije jeo. Moraš biti vođa, a puzi u pacovsku rupu” – rekla mu je Viki, dodala je kasnije Snežana, vidno shrvana napetošću, Prava šteta jer njegov glas odskače od svi ostali, posebno u teladi. . Zabuna među članovima žirija nastala je kada je Đorđe potvrdio da mu je Cune član obitelji.

 

“Jesi li ikada čuo Cuneta kako pjeva? Ko je taj dečko?”, upitao je Bosanac Milija, koji je odmah odgovorio: “Čuo sam sve pjesme. Odrastao sam na Cunetu. Onda smo imali jedan ili dva kanala, to je ono što moramo Gledati.” Bosanac, koji je definitivno bio najviše razočaran svojim nastupom, još jednom je kratko porazgovarao prije nego što su odlučili prijeći na sljedećeg natjecatelja. Dragan je stajao i vrtio glavom, kao da ga nije briga što je predstava gotova.

Oglasi - Advertisement