Pjevačica Dara Bubamara je jedno vrijeme bila među najpoznatijim folk pjevačicama a mediji o njoj u posljednje vrijeme pišu više zbog njenog privatnog života i skandaloznih izjava koje daje nego zbog njenih pjesama.

Dara je rođena pod imenom Radojka Adžić u Novom Sadu u kojem i danas živi  a muzika je interesuje još od malih nogu. Nju je na svom koncertu ugostila i pjevačica Lepa Lukić koja je bila oduševljena njenim glasovnim sposobnostima. Dara je pobjedila i kao djevojčica na takmičenju Najljepši glas Juogslavije a svog je oca pitala da joj dozvoli da pjeva u kafani nakon što je završila osnovnu školu jer je željela da vježba svoj glas i on joj je ti i dozvolio ali je uvijek morala ići u pratnji nekog starijeg iz porodice.

Kada je u pitanju njen privatni život Dara je sa biznismenom Lazarom Dugalićem bila u braku pet godina a nakon razvoda je upoznala Milana Kesića  kada je nastupala u njegovom lokalu i odmah su se zaljubili. Vjnečali su se 2008. godine i priredili su svadbu za 500 zvanica o kojoj se pisalo danima. Par je sljedeće godine dobio sina kojeg su nazvali Konstantin i koji je od tada pa sve do danas centar svijeta poznate pjevačice.

Nakon razvoda su Dara i Milan ostali u dobrim odnosima a ona je posljednjih godina imala momke koji su od nje čak i duplo mlađi zbog čega je često nailazila i na osude javnosti. Pored toga Daru fanovi često prozivaju i zbog fotošopa u kojem pretjeruje pa je na fotkama koje objavljuje na Instagramu neprepoznatljiva. Tako je i sa posljednom koju je objavila i na kojoj izgleda kao plastiča lutka a komentari se samo nižu.

Oglasi - Advertisement