Posljednjih mjesec dana svi mediji izvještavaju o detaljima nove ljubavne romanse poznatog voditelja Ognjena Amidžića koji se prošlo ljeto razveo od svoje supruge broj dva manekenke Danijele Dimitrovske sa kojim ima i sina Matiju.

Njegova nova ljubav je dosta mlađa kolegica Mina Naumović koja u njegovoj zabavnoj emisiji Amidžišou vodi segment Pazi Mina u kojem gostima postavlja škakljiva pitanja, a neki tvrde da je upravo ona razlog za Ognjenov razvod. Bivša supruga Danijela se nije u javnosti oglašavala na ovu temu a sada se saznalo da je i ona u romansi sa poznatim biznismenom i nekadašnjim fudbalerom Jevremom Kosnićem ali su svoju vezu držali u tajnosti.

Jevrem je od lijepe manekenke mlađi šest godina ali to njihovoj vezi ne smeta a navodno su zajedno već pola godine a nedavno su otišli i na svoj prvi odmor u Atinu. U to vrijeme Danijela nije uopšte bila aktivna na društvenim mrežama jer je željela da svoju novu vezu što je duže moguće zadrži u tajnosti.

Jedna njena prijateljica je za medije otkrila kako Danijela nije bila zainteresovana za novu vezu nakon razvoda od Ognjena ali kada je Jevrema upoznala preko svojih prijatelja kod njega je privuklo to što ima manire i što je vaspitan i zna da iskaže poštovanje i nježnost, a to što je mlad, zgodan i šarmantan je bio samo bonus. Jedno vrijeme su se samo dopisivali a onda su počeli i da izlaze zajedno i shvatili su da privlače jedno drugo i da nema razloga da se tome opiru jer je hemija bila prejaka.

Preporučujemo