Nedavno je cijeli teniski svijet polemisao o tome kako je Novak Đoković oborio rekord Štefi Graf po broju sedmica na prvom mjestu na ATP listi i mnogi su napominjali da Štefi sigurno ne bi držala ovaj rekord da njen obožavaoc nije na terenu zabio nož u leđa Moniki Seleš koja je u to vrijeme bila bolja teniserka od Grafove.

Monika je nakon ovog incidenta jednostavno upala u depresiju i nije mogla da se izbori sa posljedicama što je bilo pogubno za njenu karijeru. Ona se jako rijetko pojavljuje u javnosti  i bila je prava senzacija za novinare kada su je ugledali na tribinama na turniru u Indijan Velsu prije dva dana. Monika je bila specijalni  gost obzirom da je devet puta osvajala Grend smlemove i pratila je meč između Karlosa Alkaraza i Feliksa Ože Alijasima i svi su gledali u Malu Mo koja tenis igra samo na egzibicijama i povremeno se pojavi i na tribinama nekog turnira.

Monika je u Indijan Velsu bila u društvu vlasnika ovog turnira poznatog biznismena i milionera Lerija Elisona i iz njegove lože je pratila meč u kojem je mladi Španac odnio pobjedu. Monika je bila diskretno našinkana i obučena sportski a njene fotke su jednostavno preplavile društvene mreže.

U komentarima su korisnici pisali kako Monika izgleda odlično te da je primjetno da je dosta smršala a priča se da je danas sretnija nego ikada u svom životu i da uživa pored svog 32 godine starijeg muža milijardera Toma Glisana. Međuitm svi znaju da je njen put do sreće trajao dugo od momenta kada je 1993. godine obožavalac Šterfi Graf, Ginter Parhe zabio nož u Moniknu kičmu.

Oglasi - Advertisement