Nagrade za jubileje rada, pokloni i pomoć zaposlenima danas su retkost i veoma mali broj radnika oseća da ima podršku, poštovanje i zahvalnost svog poslodavca. Zato čitavo Vranje od juče priča o potezu vlasnika restorana, koji je odlučio da obraduje kuvaricu.

 

“Za 10 godina napornog, ali pre svega lepog rada, za tvoju vernost, odanost, predanost poslu, koji si ostvarila radeći u Gradskoj Meani, tebi na dar kao znak pažnje! U zdravlje vozila”, ovo je čestitka koja je pratila neobičan poklon, automobil, koja je dobila kuvarica Jovana Janković.

Njen poslodavac, ugostitelj Ivica Cvetković kaže da je ovo malo “iznenađenje” planirao duže vreme, jer je Jovana položila vozački ispit nedavno.

 

“Danas su odani i vredni radnici prava retkost, Jovana nije samo zaposlena kod nas, ona je prijatelj i saradnik koji je vrlo bitan šraf u našem poslovanju, tako da je ovo najmanje što smo mogli da uradimo da je obradujemo za prvu deceniju rada”, kaže Cvetković. Iznenađenje je više nego uspelo, a mlada žena nije mogla ni da sakrije suze.

Oglasi - Advertisement