Supruga Milana Kalinića, zanosna Sandra, je po svom izboru odlučila da ne bude dijelom javnoga života i ne želi da se eksponira ali javnost nekako je uvijek zainteresovana za detalje njene veze sa suprugom, te se svi pitaju da li je kod njih baš sve tako skladno i savršeno kako djeluje na prvi mah. Njih dvoje su 16 godina u braku, te se mnogi pitaju koji je njihov recept za trajanje braka i da li je kod njih bilo nekih teških trenutaka. Glumac Milan Kalinić za sebe slobodno može da kaže da je sretan čovjek jer i nakon toliko godina on tvrdi da ne bi promijenio niti jedan sekundu sa svojom suprugom, a njegova Sandra važi za izuzetno lijepu i njegovanu ženu.

”Naravno, smetalo bi mi kada bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gdje god da se pojavimo ona je ili najljepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a prije svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje.”

Milan kaže da ne zvjera okolo, ali da voli da posmatra i da to radi i pred Sandrom, te da nekada zajedno komentarišu neke lijepe ljude, žene i muškarce oko njih, ali je sve to u granicama lijepog vaspitanja i po Milanu, to je sasvim normalno, kao i da je ormalno da neko drugi gleda njih dvoje. Smatra i da je licemjerno kada se neko pravi da nije primijetio osobu koja dobro izgleda, te da to samo izaziva sumnju kod partnera.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Preporučujemo