Kolinda Grabar Kitarović je bivša predsjednica Srbije, koja je u vrijeme obavljanja te dužnosti bila veoma popularna među običnim građanima, a bila je i poznata u cijelom svijetu zbog svoje pollitičke aktivnosti, ali i zbog svoga atraktivnog izgleda,, kao i zbog nekih svojih postupaka, a svi posebno pamte njeno ponašanje na Svjetskom prvenstvu u fudbalu koje je bilo u Rusiji, kada je Hrvatska osvojila drugo mjesto. Ona je i danas veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je tako putem Instagrama kontaktirala sa svojim pratiocima iz Vašingtona. Oma je tamo bila na dodjeli nagrada Atlantskog savjeta, a tom je priliko izgledala izvanredno. . Nosila je dugu crvenu haljinu sa velikom mašnom koja je istakla njen struk.

Za ovo izdanje, Kolinda je dobila gomilu pozitivnih komentara od mnogih svojih fanova: „Lijepa žena“, „Suoer Edition“, „Prelijepa“, „Kakva linija“, samo su neki od komentara ispod fotografije. Bivša predsjednica Hrvatske ima svoje obožavaoce širom svijeta, te na društvenim mrežama ima oko 320 hiljada pratilaca, a postoji i njenih par profila koje vode njeni fanovi. Među njima se izdvaja onaj pod nazivom ”Kolinda_gk.fan”, koji ima više od 3.500 pratilaca, mada nije jasno ko uopšte stoji iza njega, da li se radi o muškarcu ili ženi. Mnogi pretpostavljaju da se tu radi o nekim zaljubljenom muškarcu, jer mu je Kolinda u nekim obraćanjima stavila i krunu na glavu

„Volim svoj život jer si moj život ti“, istakao je nepoznati fan uz kolaž Kolindinih fotografija u jednoj od svojih objava. Ovaj njen obožavatelj svakodnevno dijeli njene fotografije, a sudeči po njima, veoma često je špijunira na društvenim mrežama.

 

Preporučeno