Miroslav Ilić je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih pevača narodne muzike, po mnogima najveći džentlmen na sceni. Međutim, njegov ugled među kolegama i publikom narušen je u posljednjih nekoliko godina zbog sudskog postupka kojim je uspostavljena veza između roditelja i djeteta koji je pokrenula bivša ljubavnica Mirjana Antunović, koji je prije mjesec dana odbio dati svoj DNK uzorak za poređenje.

Doneta je presuda sa Mirjaninim sinom Devinom, rekavši da je pevačica biološki otac Devina Antunovića, o čemu je sama Mirjana obavestila javnost putem društvene mreže Fejsbuk i napisala u podužem postu.U tekstu se navodi da je to pobeda svih žena i dece u Srbiji koji su u istoj situaciji zbog zastarjelih zakona. Inače, Devin je već odrastao čovek u četrdesetim, uspešan lekar u SAD, a malo je poznato da mu je devojka bila najveća podrška tokom sudskih procesa u Srbiji.

 

Ovo su ujedno i prvi snimci na kojima se vidi Devinova djevojka koja očito ne voli da bude u središtu pažnje javnosti i izabrala je da svom dragom bude podrška iz sjene.

Preporučujemo