Često zamišljamo političare kako stari i postaju ravnodušni prema svemu što se dešava na društvenim mrežama i sličnim stvarima, ali sada koriste mnogo tehnologije da ostanu relevantni i dobiju podršku građana – i na neki način su postali uticajnih ljudi.

Međutim, to dolazi sa mnogo većim rizikom od skandala, iako ako se pravilno koriste, skandali mogu biti i isplativi, baš kao i starlete i pjevačice, a danas vam donosimo jednu dobro poznatu priču, ministarka rada i zapošljavanja, naravno Dijana Kisić Tepavčević. Ova žena je veoma popularna političarka koja stalno šeta po medijima i društvenim mrežama. Nedavno je izazvala buku na društvenim mrežama objavivši fotografiju s kim je izašla.

Ipak, ministarka Kisić Tepavčević nedavno je otišla u jedan veoma otmen i skup restoran u Beogradu, i to nije prošlo nezapaženo. Na Instagramu u društvu poznate voditeljke Jovane Jeremić. Ona je napisala kako se tu noć družila rame uz rame sa “lepim, snažnim i obrazovanim ženama” i ovaj sudar svjetova je svima postao glavna tema razgovora.

Oglasi - Advertisement