Naša šarmantna glumica Anđelka Prpić posljednjih je dana u javnosti, a sve zbog vijesti vezanih za njen privatni život da je u drugom stanju sa najboljim prijateljem bivšeg supruga Darija. Njegovo ime je Marko i bio je u vezi koja je trajala 11 godina pre nego što ju je prekinuo i započeo vezu sa glumicom. Anelku smo do sada imali prilike gledati u raznim žanrovskim humorističnim serijama poput “Kozje uvo”, “Ujka novi horizonti”, “Azbuka našeg života”, “Radio Mileva”, “Andrija i Anđelka” itd. ljudi znaju kako je počela karijeru, stala je pred kameru kao voditeljka, a radilo se o hit emisiji “Vjenčanje 48 sati”, kazala je da je za taj projekat dobila podršku svog kolege i rekla:

 

 

 „Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram“, rekla je ona tada pa je dodala:

“Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: ‘Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?’ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume”, rekla je glumica. 

Oglasi - Advertisement