U nastavku našeg današnjeg članka, osvrćemo se malo na holivudske superzvijezde, od kojih je jedan, naravno, uspješni glumac Mark Wahlberg. Do sada je snimio dosta blokbastera, a iako je u šezdesetim godinama, izgleda kao Apollo, a kako je i sam rekao američkim medijima, pazi šta jede, puno vježba, kao glumac čiji posao zahteva da bude u dobroj formi. Inače, karijeru je u muzičkoj režiji započeo sa bratom Dannyjem Wahlbergom u grupi “New kids on d block” a završio sa svojom.

 

Brat je ostao u grupi i bez greške se bacio na nastup. iskoristili su ove hladne dane u Bostonu da skoče na toplija mjesta, posebno na Barbados, gdje su se sa djecom na suncu igrali na plaži. Rija Durham ima 44 godine, a mnogi ljudi u Sjedinjenim Državama kažu da se malo opustila, dok Wahlberg, iako 7 godina stariji od nje, izgleda mnogo bolje. Par ima četvero djece: Ellu (18), Michaela (16), Brandona (13) i Grace (12).

 

 

“Sve dugujem svojoj ženi. Ona mi je pomogla da postanem čovek kakav sam sada. Ona je stvorila prelep život za mene i našu decu. Znam da je ona jedina koja me voli onakvog kakav sam,” pričao je Mark nedavno o svojoj ženi.Društvene mreže bruje o tome kako je okupana celulitom, i kako nije u redu da se žena jednog holivudskog glumca tako drži.

Oglasi - Advertisement