Nije nikakva novost da djeca poznatih ličnosti, pripadnika estrade, glumaca i glumica, TV zvijezda znaju da krenu stopama svojih poznatih roditelja, te da čak i postanu popularniji od svojih roditelja, mada su mnogo češće priče da djeca poznatih žive neke svoje živote, daleko od glamura i od kamera medija. Ovih dana je i svjetski poznata glumica Monika Beluči na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje kćerke Deve Kasel koja ima 17 godina, a koju je Monika dobila u braku sa poznatim glumcem Vinsentom Kaselom, a koju su dugo krili od javnosti

Deva je odrasla daleko od očiju javnosti, ali danas je cijelom svijetu poznat njen lik. Ona je još sa 16 godina počela sa svojom karijerom modela, te je već sada svima jasno da će na tom polju da bude veoma uspješna, jer osim što je naslijedila izgled od svoje mame, postala je baš ono što je bila i njena mama, a to je zaštitno lice luksuznog modnog brenda “Dolce & Gabbana”. Ponosna mama se na društvenim mrežama pohvalila sa velikim manekenskim uspjehom svoje nasljednice, a Deva je završila na naslovnici španskog izdanja poznatog modnog časopisa Glamour.

Monika je podijelila jednu fotografiju na kojoj Deva pozira sa mačkom, a mnogi su komentarisali fotografiju da je sličnost između Deve i Monike naprosto nevjerojatna: “Ona je anđeo”, “Iste ste”, “Zaslijepljena sam ljepotom i nisam jedina”, “Kakva ljepotica, mogu da zamislim u kakvu će ženu da izraste”, “Nestvarna ljepota”, neke su od reakcija. Inače, osim Deve, Monika i Vinsent imaju i mlađu kćerku Leoni koja ima 11 godina. Belučijeva i Kasel upoznali su se 1996. godine, dok su snimali film “Apartman”. Vjenčali su se 1997, a razveli 2013. godine.

Preporučeno