Vjerujemo da ste do sada čuli jako puno ovakvih ili možda sličnih priča u vašim životima. Može se reći da je ovo jako popularna stvar u cijelom svijetu, ljudi zarađuju na velike novce, milione i onda krenu da pogrešno taj novac ulažu u neke biznise, trošenje na gluposti, i na kraju ostanu bez njega. Također, ne plate ni porez još i na kraju završe u zatvoru.

Ali, kada je u pitanu Balkan to je jako rijetka stvar, jer ovdje imamo jako mali broj milionera, ali opet imamo jako veliki broj slučajeva kada nekih pjevač ili glumac na kraju totalno spadnu na prosjački štap. Mi tako danas pišemo o jednoj takvoj temi, a njeno ime je Maja Odžalijevska. Sjećate li se nje, i njenih hitova koji su bili veliki u 70 im i 80 im godinama prošlog vijeka ?

Ona se danas nalazi u penziji, a ima ukupno 33 hiiljade dinara što je svakako pravva pmizerija, a prije 7 godina je njen unuk Luka dobio i autizam, tako da se ona mora brinuti o njemu. Svakim danom je njoj sve teže i teže da se kreće, jer je ona sve starija i starija, tako da joj je gore. Također, kaže da i pored svoje bolesti, on je svjestan da ona njemu može da kupi sve što on poželi, ali na žalost zbog bolesti on još ne govori.

Skupa su svaki dan u dvorištu zgrade, a samog Luku nervira se, pa čak i kad pas laje. Mnogo joj je teško kad on dobije napad, kontaktirala je i socijalnu službu da joj pošalju neku mlađu osobu da joj može pomoći, ali još uvijek ništa nema od toga. Da li se vi sjećate Maje i njenih pjesama?

Preporučeno