Na Tik Toku možemo vidjeti ljude od 6 do 66 godina, iako se na najvećem broju profila nalaze djeca, koja dokumentiraju svoje dnevne zadatke, zanimljiv sadržaj i svoje kućne ljubimce. Iskreno, međutim, možemo pronaći i dosta kreativnih profila koji nas nasmiju i iz njih naučimo nešto korisno. Instagram i Facebook. To jest, priča o starijoj seoskoj domaćici koja snima skečeve iz svakodnevnog života i okuplja veliki broj obožavatelja.

Sa Nanom i njene komšije snimaju filmove i na taj način su privukli pažnju publike i u tome su bili veoma uspešni. Jedan od njihovih videa je upravo postao viralan i nasmijao mnoge ljude. Nana je snimila snimak kako je dobila ponudu za brak od “Amerikanca” u trenutku kada je otišla po vodu. On bezobrazno napada Nanu i uvjerava je da uz njega ima sve što joj treba.

 

 

“Dok odem do vode, vidiću, predomisliću se možda. Dobro, ako me dugo nema… Nešto si mi, brate, uranio. Dobro, vidiću, doviđenja”, nećkala se Nana, ali udvarač nije odustajao.Komentari tipa “Carice”, “Žena kraljica”, “Bravo” svakodnevno pritižu ispod video klipa. Nana je stekla veliki broj ljudi koji je vole i koji joj svakodnevno pišu te traže da snima češće, jer navode da se nana ne libi ni opsovati, ogovarati ali i podijeliti neke važne životne lekcije.

Preporučujemo