Prvi put nakon razvoda, bivši suprug pop dive Jelene Karleuše uhvaćen je u javnosti, a fotografije Duška Tošića ispred jednog prijestolničkog hotela napravile su pravu pometnju. Bivši fudbaler, a sada sportski menadžer je nakon razvoda očito nastavio svoj život u svome stilu, te čini se po viđenome da kod njega nema mjesta za tugu, a to se da primijetiti po njegovom osmijehu i po veoma dobrom raspoloženju. Duško je uvijek skockan od glave do pete, a ovoga puta se odlučio za malo ležerniju varijantu, te je na sebi imao brendiranu sivu majicu i bijele bermude koje je uklopio uz bijele patike, a cijeli stajling savršeno su dopunile naočare za sunce i skupocjeni Rolex.

Stil Duška Tošića ide dobro i sa skupocjenim autom sa kojim se pojavio na licu mjesta, a novinarima nikako nije mogao da promakne luksuzni Porše. Svi se naravno pitaju da li je Duško nakon razvoda od Jelene našao utjehu, a ako je suditi po fotografijama, on baš i ne izgleda kao čovjek koji je nedavno okončao svoj brak. Podsjećanja radi, razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. Spekulacije da je njihovom braku došao kraj ne prestaju, a i sama Jelena je na društvenim mrežama objavila kako se razvodi od Duška. Ona je navela kako Duško više ne vidi sebe kao dio njihove porodice, te da će se njih dvoje sporazumno razvesti:

” Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nas našom djecom pripada meni” – stoji u njenoj objavi.

Preporučujemo