Već neko se vrijeme po medijima u Srbiji uveliko šuška kako su se Rada Manojlović i Milan Stanković pomirili i da su ponovo zajedno, a sada je za to stigla i potvrda. Dva mjeseca nakon što je Rada raskinula sa Harisom, ona se vratila Milanu, a izvor blizak Radi je otkrio i ove stvari: ” Iako je prije 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vrijeme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i sretnija jer imaju isti pogled na budućnost”

Kako kaže izvor, Rada je shvatila da treba da ostavi Harisa koji je postajao sve sebičniji. Tako su Rada i Milan ponovo zajedno, ali su ovoga puta odlučili da šute o svojoj romansi, a izvor je otkrio kako su njih dvoje prije dvije sedmice posjetili jednu crkvu u Beogradu, te su tamo pričali i sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Poslije ovoga tajnog pomirenja, Rada je sve rekla samo svojoj sestri i svome ocu, a njen se otac mnogo obradovao zbog toga, jer je uvijek govorio da je Milan dobar dečko i da bi volio da se Rada uda za njega

Isti izvor je otkrio kako Radin otac nikada nije prihvatio Harisa i nije ga vidio ka svoga zeta, a nije mu se dopadalo što je Haris stalno odbijao da dođe kod njega u Četerž, i to što su se njegovi roditelji stalno miješali u Radinu i Harisovu vezu, kao da im Rada nije bila dovoljno dobra. Saznalo se da se Rada i Milan još uvijek viđaju u tajnosti, ali da se to uskoro treba promijeniti, te će vjerojatno, uskoro, da započnu i zajednički život.

 

Preporučeno