Poznata voditeljka Nina Radulović imala je teške diskus hernije zbog kojih je bila potrebna operacija. Poslije se morala odmoriti i fizičku aktivnost svesti na minimum, ali se na iznenađenje mnogih nije baš držala toga. Ipak, Nina je koristila Heart da snima emisije širom ravnica, obilazeći srpske gradove i tako dalje.

Zbog posla nema dovoljno vremena da provodi sa sinom Leom, ali se trudi da što više bude s njim, pa čak i učestvuje u njegovim školskim aktivnostima. Kako je rekla, Leo joj je bio podrška, a kada je trebalo da nosi teške terete, on je prvi priskočio u pomoć, jer nije mogla da napreže telo posle operacije i nije mogla da nosi teške terete. Nina je medijima otkrila da je Raff njena desna ruka, a od operacije nije ponijela ništa teže od dvije flaše.

 

Lav voli da ide u prodavnicu da kupi ono što im treba, jer je uvek u pokretu da sebi kupi čokolade ili druge slatkiše.Nina je rekla da je njen sin veoma nježan i pažljiv, iako je to osjetljivo doba i ne voli da to govori javno ili u društvu. Pokušavala je da mu usadi vrijednosti poštovanja porodice, biti nježan i brižan je jako dobra kvaliteta i time se treba ponositi, a ne stidjeti. Ona vjeruje da samo tako može biti u skladu sa sobom i postati srećna osoba kada odraste.

Oglasi - Advertisement