Kako prenose neki mediji u Srbiji, pjevačica Rada Manojlović je ostavila Milana Stankovića, i saznaje se da je između njihove obnovljene veze stala Milanova prevelika posvećenost vjeri. rada teško može da razumije Milanove stavove, te je odlučila da zatraži pauzu u njihovom odnosu. Kako kaže izvor blizak Radi, ona više ne želi da trpi stvari koje ne smatra da su normalne, a problemi su nastali kada je Milan počeo da umišlja da je monah. Ne smeta njoj što on stalno posjećuje manastire, već sve više priča kako je intimni čin, ili seks grijeh da se to ne treba raditi prije braka, nikako nedjeljom, i nikako na datum koji je označen crvenom bojom, a izvor je otkrio i ovo:

” Zapravo, sa Radom uopšte ne treba da ima odnose, dok se ne vjenčaju. Rada ga godinama poznaje, zajedno su mnogo toga prošli, vidi da se promijenio i da je sada drugi čovjek. On priča kako želi porodicu, brak, zna da je on nikada ne bi ostavio na cjedilu, ali sve to joj je previše. Ponovo je počeo da obilazi manastire u kojima ostaje i po mjesec dana, ne javlja se ni na telefon, jer ima poslušanja, na službi je, u molitvi. Njoj treba muškarac koji će stalno biti pored nje” – a izvor je i potvrdio kako je Rada ostavila Milana ali da je to opisala kao pauzu u kojoj oboje trebaju da razmisle o svome odnosu.

Izvor kaže da kada je Rada priznala Milanu šta je sve tišti da joj je on rekao kako ona treba da poštuje njegova uvjerenja i sve što vjera nalaže, ali ona nije željela da se raspravlja. Iz toga razloga mu je predložila da se malo odvoje, te ako im to ne pomogne da definitivno stave tačku na njihovu priču, ato je Milan vrlo rado prihvatio.

 

Preporučujemo