U nastavku današnjeg članka fokusiramo se na vrlo dirljivu priču koja će vas sigurno dirnuti, a ima veze s majčinstvom. Odnosno, sada ima toliko parova da su neplodni pa se odlučuju na proces vještačke oplodnje, ali imamo veliki postotak ljudi koji nisu uspješni, pa znaju da rade više puta umjetnu oplodnju. t dogoditi se. br. Dakle, sljedeća priča se odvija 2011. godine iz SAD-a, gdje Armanda Zinkon i njena partnerica, Jennifer Cramblett, osnivaju porodicu.

Njih dvoje su odlučili da odu na kliniku i izabran je donor, ali su bili šokirani kada se beba rodila jer je bila tamne puti, što znači crna. Ipak, konačna greška je zapravo da je banka sperme pogriješila i pomiješala uzorke jer je umjesto boce 380 bila boca 330 koja je zapravo bila Afroamerikanac i Jennifer se razbila kada se beba rodila. Već ne mogu to popraviti jer je beba zapravo njihova.

 

 

Ona je odmah tužila ovu banku sper*e, a samo suđenje se očekuje do kraja ove godine. Inače, američka javnost je osudila ovu banku, jer definitivno se ovakva greška nije ponovila nikada koliko je moderne medicine u Americi. Inače, njima sada ostaje da othrane svoju ćerkicu, i da joj pruže definitivno najbolje uslove za život. 

Preporučujemo