Danas je jedna od najpopularnijih društvenih mreža Tik Tok na kojoj ljudi dijele razna videa i iskustva koja su imali. Prisila Vilijams je tako opisala kako je otkrila da je njen dečko vara i to dok su bili na prvom zajedničkom odmoru u Španiji.

Tada je primjetila da puno vremena provodi na svom mobitelu a kada je poželjela da vidi o čemu se radi shvatila je da je postavio šifru koje prije nije bilo. Ovo je za nju bilo alarmantno jer Šon nije bio veliki ljubitelj tehnologije i ponekad bi prošlo i pet dana a da uopšte ne pogleda u svoj mobitel i imao je običaj da koristi fiksni telefon da nekoga pozove.

Međutim sedmicu dana prije odlaska na more primjetila je da stalno priča na mobitel a tada bi se odmakao od nje. Pored toga njena drugarica joj je rekla da joj se učinilo da je Šona vidjela u gradu sa drugom djevojkom ali ona nije vjerovala u to.  U avionu a i u hotelu one je bio nervozan i njoj je bilo jasno da je došao sa njom samo zato da njoj ispuni želju.

Kada su otišli na večeru konobar je prišao Šonu i rekao mu da ima poruku na recepciji što je njoj bilo jako sumnjivo i shvatila je da se Šon vjerovatno dogovorio sa konobarom da im priđe i kaže to što je rekao. Ona je odlučila da krene za Šonom i čula ga je kako na mobitel tepa i cvrkuće osobi koja se nalazila sa druge strane. Odmah je prekinula vezu sa njim i vratila se kući a nakon tri dana je vidjela Šona u gradu sa novom djevojkom.

Preporučeno