Brak je, usprkos mnogim razvodima, i dalje jako popularna društvena, ljubavna zajednica u koju stupaju dvoje partnera koji žele da ovjekovječe svoju ljubav. Iako svako ima svoje razloge za to, mnoge ponese ta radost tog dana svadbe koji svima bude kao najsretniji dan ikada.

Oni koji se baš potrude naprave veličanstveno slavlje za porodicu i prijatelje koji prisustvuju uzimanju mladoženje i mladenke i posluže kvalitetnu hranu i piće, odličan ambijent, vrsne muzičare ili DJ-eve koji će omogućavati svima da plešu i raduju se i mnoge druge stvari. Drugi ipak žele da se vjenčaju ali i da uštede na tome pa bude svakakvih oskudnih svadbi gdje se samo osramote pred silnim ljudima koje su zvali umjesto da to možda naprave kao manju ceremoniju sa najbitnijim ljudima.

Jedna djeveruša je gladovala cijelu svadbu i pokazala šta su na kraju dobili kao hranu. Ova svadba se desila u Australiji i ta djeveruša je slikala, kao što i sami možete da vidite, sljedeći obrok – sendvič od kroasana, malo voća, povrće u zdjelici i kesica čipsa. Ova slika se pojavila na društvenim mrežama i svi su krenuli da kritikuju mladence za lošu organizaciju svadbe.

Djeveruša je dodala da su i stolice bile jako loše poredane i da nisu nikako sparili sve dezene koje su trebali i da je sve bilo haos po pitanju organizacije. Korisnici društvenih mreža su se složili da stolice i nisu toliki propust ali da je ova “dječija gozba” apsolutno neoprostiva i da nikad ne treba ići na slavlja koje ti ljudi organizuju.

Preporučeno