Na ovim prostorima teško da postoji neko ko film Ivkova slava nije odgledao više puta. On je sasvim sigurno jedan od onih srpskih filmova koje možemo nazvati kultnim i svaki lik u njemu ima svoje obožavaoce. Lijepa Mariola u koju se zaljubljuje lik kojeg glumi Nikola Đuričko je svima ostala u pamćenju kao lijepi vrckavi djevojčurak.

Ovu ulogu je glumila mlada Danijela Štajnfeld koja je nekako odmah nakon završetka ovog filma odselila u Ameriku. Ona je i tamo nastavila da se bavi glumom i dobila je ulogu u američko albanskom trileru pod nazivom Keš onli. Ona u ovom filmu glumi vjerenicu jednog Albanca koja u isto vrijeme ima i ljubavnu aferu sa glavnim likom u filmu kojeg glumi Nikola Sreli. Film obiluje žestokim intimnim scenama, a snimljen je 2015. godine.

Danas Danijela ima 34 godine i dalje živi u Njujorku i tamo je uspjela završiti i postdiplomski studij. Jednom prilikom je izjavila da za stanovnike Njujorka ona izgleda egzotično i da svi misle da je iz Portugala. Danijela je napravila i usporedbu između muškaraca u Americi i Srbiji i zaključila je da u Americi muškarci kriju svoja osjećanja ali vrlo često prilaze djevojkama, dok Srbi odmah pokazuju i dušu i srce. Danijela je rođena u rusinskom selu Ruski Krstur koje se nalazi u Vojvodini, i od malena govori pored srpskog i rusinski jezik.

Pored ova dva govori i hebrejski i engleski. Diplomirala je glumu na fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, a pored Ivkove slave, glumila je i u serijama koje su izuzetno popularne kod nas, kao što su Ranjeni orao, Vratiće se rode i Ono naše što nekad bejaše.

Preporučeno