Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica na estradnoj sceni u regiji koja je svoju popularnost stekla više zahvaljujući skandalima koji je prate i koje često i sama pravi, nego po svojim pjesmama.

Ona je skoro svaki dan tema medija u Srbiji iako već godinama nije izdala novi album a povod su najčešće njene objave na Instagramu na kojem je jako aktivna i gdje stalno iznosi svoja mišljenja o svemu i svakome i vrlo često potkači svoje kolege i druge poznate ličnosti riječima koje ne bira.

Jelena je u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem skoro 15 godina i njih dvoje imaju kćerke Niku i Atinu i mnogi su se iznenadili kada je pjevačica prije desetak mjeseci upravo na Instagramu obavijestila svoje fanove da se razvode. Do dan danas nije poznato da li je do razvoda došlo a Jelena koja je i sama dijete rastavljenih orditelja je uvijek isticala koliko joj je teško padalo što njeni roditelji nisu zajedno.

Nakon što su se razveli njena majka Divna i otac Dargan ona je ostala sa majkom za koju je bila jako vezana i njena smrt prije par godina je skoro potpuno uništila. Divna je nakon razvoda odlučila da se više neće udavati ali je 17 godina bila u vezi sa muzičarem Velimirom Galetom Mitorvićem koji je od nje bio mlađi 4 godine. Jelena je njihovu vezu prihvatila i čak je znala stati na njegovu stranu kada bi se svađao sa njenom majkom. Kada je Jelena rodila Atinu Gale i Divna su raskinuli jer je on shvatio da želi da bude otac i da ima svoje dijete i tada su  prekinuli svaki kontakt.

Preporučujemo