Najpoznatiji tekstopisac u regionu je Marina Tucaković iz čijeg su pera izašli neki od najvećih hitova ikada napisanih. Marina posljednjih godina ne radi puno jer ima velikih zdravstvenih problema i kako je poznato bori se sa zloćudnom bolešću i prolazi kroz agresivne terapije koje je potpuno iscrpljuju.

Kada je u pitanju njen ljubavni život ona je tokom sedamdesetih godina bila u vezi sa jednim od tada najpoznatijih pjevača na jugoslovenskoj sceni Oliverom Mandićem a o njihovoj vezi se vrlo malo govorilo u javnosti iako su zajedno proveli četiri godine. O tom vremenu je jednom prilikom za medije govorio i sam Oliver koji je rekao da mu je ona dok su se zabavljali napisala jedan od njegovih najvećih hitova, Ljuljaj me nežno, nakon koje je postao popularan i u njegovom životu su počele da se dešavaju lude stvari i prekinuo je sa njom a Marina je patila zbog toga.

Ipak nastavili su i nakon raskida svoju saradnju i Marina je napisala sve njegove pjesme osim Bobane i Dođe mi da vrisnem tvoje ime. Mandić je rekao da su ostali dobri i nakon raskida veze jer Marina najviše voli novac jer je po horoskopu dupla škorpija.

S druge strane sama Marina kaže da je sve to bilo tako davno da se više mnogih stvari i ne sjeća kada je Oliver u pitanju. Samo je rekla da se oni nikada nisu sakrivali ni tajili svoju vezu ali da to tada nikoga nije interesovalo, a Oliver je privukao jer je bio presladak i drugačiji od ostalih.

Preporučeno