Pjevačica folk muzike Dragana Mirković iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije i tokom nje je otpjevala veliki broj hitova koji su rado slušani i dan danas. Dragana je svoj uspjeh postigla isključivo zahvaljujući svom talentu, trudu i radu i za njeno ime se nikada nije vezivao nikakav skandal.

Ona je u braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dvadseset godina a on je poznati uspješni biznismen u Austriji koji je poslovno carstvo naslijedio od svog oca i dodatno ga proširio. Dragana i Toni i danas nakon toliko vremena žive svoju ljubavnu bajku i koliko se vole može se vidjeti kada god su zajedno.

Oni su roditelji sina Marka i kćerke Manuele koji su već odrasli ljudi i koji su iz porodičnog doma koji je smješten u pravom dvorcu koji se nalazi u okolini Beča preselili u centar grada gdje su im roditelji kupili stanove ali svaki vikend koriste da obiđu svoje roditelje. Njihov sin Marko je prije nekoliko mjeseci proslavio svoj 22 rođendan a od roditelja je dobio izuzetno skup poklon.

Marko se tek sada na Instagramu pohvalio tim poklonom a radi se o crnom sportskom autu marke “Chevrolet Corvette”, model c7. Inače Marko je poznat po tome da obožava auto trke i rado i često učestvuje u njima što njegovoj majci baš i ne odgovara jer se plaši za njegov život. Međutim Marko je kako i sama kaže pažljiv i pametan i dobro vodi računa o svemu što radi pa je tako i kada je vožnja u pitanju.

Preporučujemo