Danas pišemo o oštrim kritikama koje je Đoganijeva dobila na račun svog pevanja. Čak su je i njene kolege odgovarale od njene nove karijere, jer i nije za toga, no bilo je naravno i onih koji su ju podržavali.

Nakon toga što je objavljen njen video sa nastupa u Tuzli, usledilo je mnogo kritika kao što je to da treba uzeti mnogo časova pevanja, ali i toga da joj pevanje nikako ne stoji, tačnije kaže da će Luna žavršiti na lečenju i dobiti nervni slom kada shvati da od njene pevačke karijere nema ništa. Ona je kako je svima i poznato odlučila da posle svoje pobede u Zadruzi 2 sve pare koje je dobila uloži u nove pesme i spotove koji su malo je reći, doživeli kolaps i apsolutnu propast.

Sada je ponovno započela polemiku da li dobro ili loše peva na društvenim mrežama, jer je ponovno neki podržavaju, dok neki obektivno govore da je preloša. Na novom snimku koji je podelila na svom Instagram storiju peva bez muzike i bez autotjuna, a što je napravilo totalni haos. Imala je i par nastupa, ali publika je mahom sunjala u njene pevačke sposobnosti i talenat.

Njen menadžer je na njenim nastupima uzimao i do hiljadu i po evra, pa možemo reći da je to bila sasvim solidna zarada, a sada je svoje pratioce počastila novim videom na kojem peva. Mišljenja su opet podelena, ima i pozitivnih i negativnih komentara, a vi nam u komentare pišite svoje mišljenje. Video možete da pogledate ovde.

Preporučeno