srpske i italijanske legende. Siniša Mihajlović, također svjetski nogometni prvak, preminuo je u petak u Rimu u Italiji u 54. godini. Ukratko, drugi teški recidiv, leukemija*, nikako nije mogao podnijeti i preminuo je nakon samo 7 dana. Cijeli svijet je bio pogođen ovim vrlo teškim trenutkom, a dženaza i komemoracija održana je u 11 sati u Reemu, a nazočio je veliki broj njegovih bivših suigrača, ali i sadašnjih nogometaša.

 

 

Igrači LACI-ja bili su po cijelom autobusu gdje je ostavio jako veliki trag, došavši u crkvu svetog Nikole izraziti sućut svojoj obitelji. Mnogi poznati oprostili su se od velikog Siniše vrlo dirljivim riječima, ima i onih koji nisu iz svijeta sporta, a jedna od njih koja je morala nešto napisati je naravno popularna srpska pjevačica Jelena Kaleuša.

 

 

Na svom je Instagram profilu o svojoj najstarijoj kćeri Viktoriji, koja je jako teško podnijela očev odlazak, poručila: “Budi jaka… kćeri lava. On će uvijek biti tu, čuvati tebe i svoju voljenu obitelj. .. većina Velikih ljudi nikada ne umire…njihova energija je besmrtna Ako želite razgovarati sa svojim ocem dovoljno je zatvoriti oči i izgovoriti njegovo ime i eto ga – ovo je Jelena Dirljiva poruka Jelene Karleuše , u kojoj izražava veliko poštovanje prema Siniši i cijeloj njegovoj obitelji kojoj u ovim najtežim trenucima svaka riječ dobrote i podrške znači.

Oglasi - Advertisement