Kada je u pitanju estradna scena Srbije, jedna od najpoznatijih porodica na srpskoj estradi je svakako Živojinovići, koji su uvijek interesantni za medije, prije svega zbog Lepe Brene, koja se smatra za jednu od najvećih estradnih zvijezda na ovim prostorima, ikada. Od prije nekoliko godina član ove porodice je postala i pjevačica Aleksandra Prijović, koja se udala za Breninog posinka Filipa, sa kojim je dobila i sina Aleksandra. I od samoga početka njihove veze i braka, javnost intersuje ko je za Aleksandru bolja svekrva, Brena, ili Filipova majka Zorica

Iako su fanovi izričiti da je Zorica Nakić jedina svekrva koju Prija može imati, s obzirom da je biološka majka Filipa Živojinovića, Aleksandra i Brenu na neki način doživljava svekrvom. Poznato je da je Brena sa mnogo ljubavi, zajedno sa Bobom odgajala Filipa te ga je oduvijek smatrala svojim sinom, pa je na taj način dočekala i Priju u porodicu, kada je Filipu bila rekla sudbonosno DA. od tada je i Brena, baš kao i Zorica, uključena u čuvanje malog unuka Aleksandra, a Brena i Prija imaju sjajan odnos:

” Brena i Boba su bili divni prema meni i prije veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica” – otkrila je Aleksandra u intervjuu za medije, a onda je i otkrila sa kime ima bolji odnos, sa Brenom ili sa Zoricom? : ” Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa objema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica i obje su mi drage jer su dio moje porodice” – jasno je okončala ovu dilemu Prija.

 

Preporučujemo