Svi znamo da domaći glumci i pevači imaju oko sebe prelepe žene i devojke. Ovo uopšte ne treba da čudi, jer se zna da lepotice i popularne starlete jednostavno vole da budu u blizini moćnih muškaraca koji ih obasipaju pažnjom i skupim poklonima. Danas govorimo o popularnom bosanskohercegovačkom glumcu Draganu Marinkoviću Maci, kome je Pink TV potpuno promijenila život.

S tim u vezi, kao što sam siguran da svi znate, pojavio se u rijalitiju “Fama” i od tada je dobio posao voditelja u kasnijim reality showovima poput ZAdruga. Ipak, i dalje radi na svojoj stand-up komediji, koja nije viđena u cijelom regionu, kao ni u Evropi. Međutim, poznato je da ima mnogo nesreća u ljubavi, čak se i dva puta razvodio iza njega, potom je rekao da se više nikada neće oženiti, ali kada je upoznao Draganu, frizerku iz Sarajeva, apsolutno nije mogao odoljeti.

 

 

Oženio ju je nakon samo 2 meseca veze. Poznata je po svojim silnim tetovažama, a sa njome je čak izgubio i blizance.” Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život” – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”. 

Preporučujemo