Već nekoliko godina u medijima u Srbiji je jedna od glavnih vijest sudski spor za utvrđivanje očinstva, kojeg je za svoga nasljednika pokrenula bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, koja nije mogla ni da sluti da će osim sa pjevačem veliku borbu morati i da vodi sa Ilićevom suprugom Gordanom. Gordana je u medijima u par navrata verbalno nasrnula na Mirjanu te ju je optužila da je lažljivica, te ju je navodno i u par navrata kontaktirala telefonom te joj je prijetila, što je Mirjana vidjela kao priliku da i sama napadne Gordanu i da odbrani svoga nasljednika

Mirjana je veoma često uvijeno, i preko svojih advokata komunicirala sa pjevačem i sa njegovom porodicom, a pošto se sudski spor konačno završio, i to u njenu korist, ona se na društvenim mrežama podsjetila svega onoga što zbog spora nije smjela ranije da komentariše:

” U životu čovjek treba da smogne snage, da stane na stranu pravde i treba podržavati izmjenu lošeg zakona pa šta bilo. Mnogi se nećkaju, kao ne žele nikoga da povrede, ili ne žele da se miješaju ili pak nisu sigurni, (to me podsjeća na one koji posmatraju silovanje u toku a ne priđu da pomognu)a nedužna djeca i dalje, ispaštaju. Ovo je Gordana ilić koja je u jednom članku izjavila da iako Devin liči na Miroslava to ne znači da mu je otac. Da i ona liči na Tanju Bošković a imaju različitog oca” – napisala je Mirjana, koja sada sa ponosom ističe kako njen sin ima oca i da je to Miroslav Ilić, a očito je da na ovome Mirjana neće stati.

 

 

Preporučujemo