U najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, Zadruzi, čija se šesta sezona prikazuje na TV Pinku vlasnika Željka Mitorvića glavni lik je Zvezdan Slavnić i čitava priča se vrti oko njega. Radi se o sinu poznatog košarkaša Zorana Moke Slavnića koji je važio za žestokog momka sa beogradskog asfalta i koji je bio u zatvoru devet i po godina zbog ubistva a koji je sada u srednjim godinama i koji je u rijaliti ušao kao zauzet muškarac.

On je uprkos tome ubrzo započeo ljubavnu vezu sa Amđelom Đuričić koja je od njega duplo mlađa i njih dvoje su uživali u kovanju planova za svoju budućnost kao dva tinejdžera kada je produkcija iznenada na imanje u Šimanovcima uvela Zvezdanovu nevjenčanu suprugu Anu Čurčić i tada je nastao haos.

Vjerni pratitelji imaju sada priliku gledati svaki dan žestoke verbalne okršaje bivših supružnika a i mnogi detalji njihovog zajedničkog života su isplivali u javnost. Niko nije mogao ni pretpostaviti da će se Anina dugogodišnja prijateljica Jovana Novakov Šmizla okrenuti protiv nje i sttati na Zvezdanovu stranu a nedugo zatim je počela i da se viđa sa Mokom Slavnićem.

Šmizla je na svom Instagram profilu podijelila zajedničku fotku sa Zvezdanovom majkom koja se nalazi u domu za stare i koju je dok je njen sin bio u zatvoru obilazila jedino Ana. Čini se da je sada tu dužnost preuzela Jovana a iako je ona zamaglila lice Zvezdanove majke Moka se potrudio da svima da na znanje ko je u pitanju pa je napisao:  Šmizla i Zvezdanova mama, Slavica. Inače Moka i njegova bivša supruga nisu u dobrim odnosima i mnogi su ovaj njegov potez osudili jer smatraju da se radi o marketinškom triku.

Preporučujemo