Kada su u pitanju pjevači i pjevačice sa naše estrade, mnog od njih svoju zaradu sa nastupa, koncerata, od prodaje albuma često koriste za pokretanje nekih privatnih poslova, tako da tu prave dodatne prihode, ali ima ih koji ulažu u ugostiteljstvo, a većina najviše voli da ulaže u nekretnine. Tako su Ceca Ražnatović i Saša Kovačević napravili svoje vlastite studije, kako za svoje lične potrebe, ali i za svoje kolege kojima je to potrebno, a Kovačević osim toga ima i svoj restoran

Sa druge strane muzičar Goran Bregović svoj novac najviše ulaže u nekretnine, te se smatra da on u svome vlasništvu širom svijeta ima preko 30 stanova i kuća te da niti jedna njegova vila, kojih je dosta, ne košta ispod milion eura. Podsjećanja radi, ne tako davno Bregović je za medije podijelio i svoju priču o ljubavi njegovih roditelja koja je na kraju se raspala zbog poroka kojeg je imao njegov otac: “Moji roditelji su se jako voljeli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav”

Jedan od onih koji isto tako vole da ulaže u nekretnine je i pjevač Haris Džinovićkoji se bavi i izdavanjem nekretnina a pokrenuo je i neke poslove sa svojom suprugom Melinom.

Era Ojdanić se oprobao u ugostiteljstvu, te ima svoj motel i restoran već godinama, a i njegove koleginice Lepa lukić i Zorica Marković su se također bavile ugostiteljstvom. dok je pjevačica Marija Šerifović jedno vrijeme imala svoju poslastičarnicu.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Preporučujemo