Iako je naša estradna scena prepuna raznih afera i skandala, i mnogi naši estradnjaci veliki dio karijere i grade na raznim skandalima, ipak ima i onih pjevača i pjevačica koji su svoje uspjehe i karijere ipak najviše ili samo gradili na svome glasu, na njegovoj kvaliteti i na kvalitetnim pjesmama i hitovima koje su pravili. Jedna od onih koja nikada ili veoma rijetko i zanemarujuće je bila vezana uz neke afere i skandale, je svakako Dragana Mirković, koja je na estradnoj sceni više od 4 decenije, a koja je u svojoj karijeri napravila toliko toga da bi joj i mnoge svjetske zvijezde mogle pozavidjeti na tome

Ono po čemu je Dragana isto tako bila poznata sve ove godine je to da je svoj privatni život na sve načine pokušavala da drži što dalje od očiju javnosti. Niukada nije željela da se njeno ime veže uz skandale i da po tome bude poznata, već isključivo po svojim pjesmama. Za nju se zna i da je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali do sada ona nikada nije objavljivala svoje fotografije u kupaćem kostimu, ai sama Dragana je jedne prilike novinarima otkrila zbog čega je to tako:

“Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvijek odbijala. Nisam manekenka i kao pjevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno”, rekla je ona za medije, te je i na taj način pokazala da je drugačija od mnogih svojih koleginica sa estrade, koje nemaju nikakav problem sa svojim fotografijama u kupaćim kostimima.

 

Preporučujemo