Ana Ćurčić, bivša verenica Zvezdana Slavnića, petkom uveče se preselila u Zadrugu i tako postala direktno deo rijalitija. No, ispostavilo se da je ljubavni život najnovijeg člana zadruge očito turbulentan i šarolik. Odnosno, ona je krajem decembra prošle godine na društvenim mrežama objavila fotografiju devedesetih sa grupom ljudi iz jedne kafane, a u opisu navela da je njena prva ljubav i naslednik najvećeg ljubavnika Dragana Ace Bulića. i Jusa Bulić, biznismen Veoma bliski prijatelji sa članovima porodice Ljuba Zemunc.

“Moja prva ljubav je bila i moja najveća ljubav” – napisala je tada, pre nego što je munjevito izbrisala kontroverznu fotografiju, kada je, prema njenim rečima, identitet njenog muškarca bio omiljeni i najpoznatiji. Nakon njega, Ana je upoznala svog bivšeg supruga AK-a, koji na Fejsbuku i danas ima uspomenu na 2011. godinu uz fotografiju na kojoj njih dvoje sa naslednikom. Kako se ispostavilo, ubrzo su se razveli i svako je otišao svojim putem.

 

Održali su prijateljski odnos koji sada dobro funkcioniše nakon razvoda, o čemu je Ana pričala na društvenim mrežama i u svim medijima. Podsjetimo, uprkos odbijanju da učestvuje u rijalitiju zbog opakog muškarca koji ju je izdao i ostavio zbog Aneđele Đuričić, brzo se predomislila i pristala na emisiju, a proteklih dana je bila intenzivne zemljišne transakcije pojavile su se s njim pred milionima gledalaca.

Oglasi - Advertisement