Posljednjih nekoliko dana u srpskim medijima se podigla vellika prašina zbog hrvatske spisateljice Vedrane Rudan koja je u javnosti poznata kao osba koja nema dlake na jeziku, i koja je veoma brutalna u nekim svojim izjavama sa kojima želi da šokira javnost. Ona je ovih dana dosta u Srbiji gdje promoviše svoju novu knjigu, te je bila gost na mnogim televizijama, i u raznim emisijama, a kada je gostovala kod Marije Kilibarde rekla je neke stvari, koje su mnogi okarakterisali kao čiste uvrede. Tako je na društvenim mrežama povedena polemika oko Vedrane i njenog ponašanja i izjava, napadali su spisateljicu sa svih strana, a povodom toga se oglasila i Vesna Radusinović, koja je isto tako imala svoje mišljenje o ponašanju Vedrane Rudan.

Ona je na društvenim mrežama objavila Vedraninu fotografiju, koja joj je koleginica po peru, te je rekla za nju kako se Vedrana ponaša tako da joj još samo malo fali da počne da tuče po televizijama srpske voditeljice i novinarke, koje se još i smiješe dok im Vedrana svašta govori i dok ih vrijeđa i ponižava. Rekla je i da bi voljela da ovih dana sretne Vedranu da njih dvije malo porazgovaraju. Ovo je bio Vesnin komentar na Vedranino gostovanje kod Jovane Joksimović, kada su između Jovane i Vedrane svo vrijeme razgovora sijevale varnice, a li su se obije svo vrijeme smiješile, mada se vidjelo da obje samo gledaju akko da jedna drugoj doskoče

Vesna je posebno bijesna nakon riječi koje je Vedrana uputila Mariji Kilibardi, a Vedrana je rekla sljedeće: ”Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuva da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš vjerojatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dijete. Vaša bejbisiterka će vjerojatno više koštati.”

Preporučeno