Prije dva dana je glavna vijest u svim srbijanskim medijima bila rođenje sina Mirka Šijana i Bojane Rodić. Kao što je već svima poznato Mirko je sin poznate pjevačice Goce Božinovske dok je Bojana sestra Bogdane Ražnatović koja se udala za sina jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji Cece Ražnatović, Veljka.

Ovim vezama su sestre Rodić iz Titela ušle u žižu pažnje medija i javnosti  i mnogi ih već zovu i srpskim Kardašijankama. Mirko je u maminoj vili koja se nalazi na Surčinu i u kojoj će živjeti i njegova nova porodica odmah po saznanju da je postao otac zdravog dječaka, organizovao slavlje na koje su bili pozvani svi prijatelji i rodbina pa samim tim i Veljko i Bogdana Ražnatović.

Kako se pisalo u medijima Mirko je bio ljut jer su Ražnatovići kasnili a Veljko se zadržao samo desetak minuta pa nije poznato da li je između njih dvojice izbila svađa. Mirko i Veljko su jako dugo najbolji prijatelji i zahvaljujući tom prijateljstvu je Mirko i upoznao Bojanu. Ono što Veljka i Mirka povezuje osim prijateljstva koje traje godinama i činjenice da su oženili dvije sestre je i odluka koju su obojica donijeli a tiče se imena njihovih sinova.

Naime oba mališana su dobila imena po svojim djedovima Veljkov po Željku Ražnatoviću Arkanu koji je ubijen prije 21 godinu u beogradskom hotelu Interkontinental a Mirkov po njegovom ocu Zoranu Šijanu koji je također smaknut u obračunu kriminalnih klanova u glavnom gradu. Nema sumnje da će se ova dva dječaka družiti jer su sada i rodbinski povezani.

Preporučeno