Kada je srpska folk scena u pitanju, jedna od najpopularnijih pjevačica danas je svakako Rada Manojlović, koja e može pohvaliti da ima posla kao nikada prije, mada ne može da se pohvali i da joj na privatnom i emotivnom planu ide najbolje. Ona je na sebe skrenula pažnju u jednoj od sezona Zvezda Granda, u kojoj je otišla dosta daleko, a nakon toga se nekako više o njoj pisalo zbog njenih ljubavnih jada i partnera, nego o njenim pjesmama. Zna se da je ona do skora bila u vezi sa pjevačem Harisom Berkovićem sa kojim se rastala, navodno jer je obnovila vezu sa Milanom Stankovićem, ali čini se da ni ta veza ne funkcioniše kako treba.

Ona je nedavno imala i peh na jednom svome nastupu kada je bala na sceni te je završila sva u krvi tako da je i Hitna pomoć morala da interveniše, a sada je na društvenim mrežama prestravila svoje fanove sa objavom da je imala nesreću zbog koje se baš bila prestravila. Naime, kako je Rada rekla u snimku kojeg je objavila, nju je udario grom u Sjenici, a na sve to, sobi gdje je spavala je nestalo i vode, pa je morala ručno da se kupa, a ona je i detaljno objasnila svoj postupak:

” I evo nas u Sjenici. Pripreme za kupanje, pošto me je danas udario grom. Najnovija metoda, opuštanje vrelom vodom iz šerpe. Dvije šerpe vruće vode, jedna hladna i jedan da se miješa. Sad će sestra da me poliva kao kad smo bile male” – poručuje pjevačica i dodala:” Evo ovako izgleda kad se kupam. Gdje djeca nisu bijesna, ni kuća nije tijesna. Molim lijepo” – zaključuje Rada.

 

Preporučujemo