Govoreći o Buraku Özçivitu, on je jedan od najpopularnijih turskih glumaca, a gledatelji ga još uvijek pamte kao Bali Beya u seriji Sulejman Veličanstveni. Upravo mu je ta uloga dala status boga ne samo u Turskoj, već iu cijelom svijetu. Tako je prije tri godine, kada se oženio poznatom glumicom Fahriye Evcen i dobio sina Karana, slomio srca brojnim obožavateljicama u to vrijeme, a sada je, čini se, ponovo pronašao način da je uznemiri.

 

Ipak, danas ima 36 godina i misli da je vrijeme za promjenu izgleda, što se naravno odnosi i na njegov izgled. Iako je fotografija skupila više od 500.000 lajkova, smrtonosnog Turčina odmah su napale obožavateljice, koje nisu krile koliko su razočarane novim izgledom koji je nosio mjesecima:

 

 

 

‘Od najlepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih.”, “Izgubio si svu se*sepilnost i ljepotu koju si imao’, “Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom.  I onda neka neko kaže da frizura ne čini čoveka.”, bili su samo neki od razočaranih obožavateljki ispod same slike. Svi se nadaju da je ovo njegova privremena frizura, da će Bura promijeniti izgled za epizode koje snima.

Oglasi - Advertisement