Prema pisanju njemačkih medija, Mirnesa S. (42) osumnjičena je da je jednu njemačku tvrtku prevarila za milijun eura, zbog čega je u Njemačku doputovala s crnogorske zračne luke te je jučer uhićena. Njezin odvjetnik ranije je najavio da će se Milnesa predati, te kada će točno stići u zračnu luku, no još uvijek nije poznato gdje je sakrila novac: “Htjela se predati, pa je njezin odvjetnik kontaktirao policiju i rekao kada stigne u Stuttgart, oni će to učiniti” – kažu u njemačkoj policiji. Kako javljaju njemački mediji, Milnesa je tijekom uhićenja bila potpuno mirna, a policija je potvrdila da se skrivala u Crnoj Gori.

 

 

Podsjetimo, Mirnesa, u Stuttgartu poznata i pod nadimkom Miki, nestala je nakon što je jednoj njemačkoj firmi ukrala milijun eura. Kako je ranije objavila njemačka policija, Mirnesa je 14. listopada ukrala novac koji joj je bio na raspolaganju kao uposlenici jedne tvrtke za prijenos novca. Krađa je otkrivena istog dana, a policija je odmah pokrenula istragu. Prema nekim napisima i pričama iz nekih izvora, Mirnesa je poznata po tome što voli luksuznu robu, ali si je ne može priuštiti, a na fotografijama na društvenim mrežama voli pokazivati ​​brendirane proizvode poput Rolexa, za koje njezini prijatelji kažu da su generički kopije

 

 

Ivan Angelov, bivši kolega iz Mirnesine tvrtke za pljačku, rekao je da je isprva bio šokiran, ali se sjeća da je Mirnesa često govorila da više ne želi raditi i samo se želi zabaviti. Rekao je i da bi učinila sve za čovjeka kojeg voli te ne vjeruje da je sama organizirala pljačku.

Preporučujemo