Najpoznatiji političar u regiji je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić koji voli istupati u medijima, a građani se već dugo žale da iskače iz hladnjaka, što je marketing koji su on i njegov PR tim dobro iskoristili Trikovi u prijašnjim kampanjama .

 

Vučić je išao iz krajnosti u krajnost, jedan dan je pričao da je Srbija ekonomski tigar u regionu i sve je bilo u redu, drugi dan se žalio da ćemo teško preživjeti zimu. No, ima snažnu potporu umirovljenika i ruralnog stanovništva koje vjeruje u njegovu sposobnost da usmjeri Srbiju prema boljoj budućnosti, a mora se priznati da taj put neće biti nimalo lak s obzirom na kosovske probleme.

 

Supruga Tamara pomogla mu je na sve načine, pa je otputovala u Pariz, zajedno s premijerkom Anom Brnabić, kao grad Beograd kandidat za međunarodnu izložbu World Expo 2027. godine. Izaslanici iz više od 170 zemalja tajnim će glasovanjem sljedećeg lipnja odlučiti tko će biti domaćin skupa, a Srbiju će u Parizu svečano predstavljati Tamara Vučić.

 

 

Svi su zapazili njen izgled, inače besprijekoran, sinoć je nosila neobičnu, čak i jezivu haljinu od plavo-crnog tvida sa vrlo zanimljivim detaljima na ramenima, kod mnogih je, čini se, prepoznata njena briljantnost i izjava da srpsko gostoprimstvo treba da bude brend. od strane građana. Mnogi smatraju da prva dama ima i stilista, odnosno da ona sama ima nepogrešiv smisao za odabir prave toalete za svaku priliku.

Oglasi - Advertisement