Supruga popularnog hrvatskog pop pjevača Petra Graše, Hana Huljić jučer je rodila svoje prvo dijete i to djevojčicu. Paru je ovo prvo dijete, a nešto ranije ove godine su imali i vjenčanje. Beba je trebala da se rodi 23. jula, ali je očito poranila nekoliko dana. Već ranije su supružnici otkrili da su odabrali ime sa svoju nasljednicu, te da će se zvati Alba. Podsjećanja radi, Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u Splitu u subotu 19. februara, u crkvi Svetog Dominika, u krugu porodice i bliskih prijatelja. Oboje nisu nikako prestajali sa svojim aktivnostima, pa je tako Hana nedavno bila nastupila u Zagrebu na Tomislavcu. Huljići su na zagrebačkom Tomislavcu izveli pop koncert – MISA MEDITERANA, svoje autorsko djelo. Tim je povodom Hana novinarima rekla i ove stvari:

‘Imala sam malu tremu, malo mi je i glas drugačije postavljen s obzirom na trudnoću, zato nisam učestvovala u cijeloj Misi, ali zadovoljna sam kako je sve prošlo. Kad sam išla na probe za Misu, i uoči samog nastupa kćerkica me udarala nožicama. Neću je više gnjaviti do porođaja”– kroz smijeh je tada govorila Hana. I sam Grašo je u par navrata ispričao koliko su mu bračni život i očinstvo promijenili svakodnevnicu, posebno nakon 19. februara kada se vjenčao sa djevojkom koju poznaje cijeli život:

‘Imam slatko iščekivanje, dolazi nešto novo, malo biće. To je najljepši pečat do kraja života. Bojim li se? Ne. Sretan sam, volim djecu, sad kad dođe moje dijete nadam se da ću mu pružiti ljubav, onakvu kakvu su kao što su meni dali moji roditelji.’. Isto tako su potvrdili da su veoma radosni i uzbuđeni Hanini roditelji, Vjekoslava i Tonči Huljić

 

 

Preporučujemo