Kada je lJubav u pitanju, svaka osoba ima svoju zamisao kako idealna ljubav izgleda, te je brak jedna od još uvijek glavnih institucija koja potvrđuje ljubav. Brak je zvanično potvrđivanje jedne veze, i tada se par fokusira na stvaranje porodice, kao i stvaranje zajedničkog doma. Ipak, ni brak nije savršen, i to je sve više jasno u današnje vrijeme. Mnogi ljudi ne razmišljajući uđu u brak , te shvate  u barku da ipak nisu za taj način života i  za te vrste kompromisa, i iz toga razloga imamo sve više preljuba u braku, a samim time i razvoda. Nekako je posebno osobama sa estrade teško da nađu neki balans između svoga posla i porodičnog života, a i mnogima je od njih teško naći pravoga partnera, jer su njihova slava i bogatstvo dvosjekli mač.

Jedan par koji je trajao jako dugo i i koji se na kraju rastao su pjevači Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković Sale koji pjeva u Tropico bendu, ali su ostali u dobrim odnosima radi svoje djece. Mnogi su prošle godine ostali u šoku na saznanje da se ovaj mnogima omiljeni estradni par rastaje, nakon više godina skladnog braka i porodičnog života. Nakon toga se nisu više pojavljivali zajedno, mada su isticali kako su ostali u dobrim odnosima, te da se zajedno i dalje brinu o svojoj djeci.

Njihovim fanovima je na neki način i laknulo kada su se pojavile njihove nove fotografije na kojima se vidi da su njih dvoje, sa svojom djecom, malo pobjegli na selo, te da tamo uživaju, iako je razvod tu iza njih. Izgleda da ovi bivši partneri zaista funkcioniraju i u razvodu, te se vidi da su razumni i da se poštuju.

 

 

 

Preporučujemo