U medijima se nedavno naveliko pisalo o ljubavnoj vezi estradne zvijezde Mitra Mirića sa 30 godina mlađom kolegicom, pjevačicom Draganom Janićijević koja je na estradi poznata pod nadimkom Lepa Gaga. Iako je Mitar Mirić u braku sa svojom suprugom Suzanom više od trideset godina, nije prvi put da se u javnost iznose njegove ljubavne afere sa drugim ženama.

Izgleda da je Suzani prekipjelo pa je supriga Mitra izbacila iz kuće, o čemu je opet bilo natpisa u ovdašnji medijima, pa se čak i sam Mitar Mirić oglasio o ovom slučaju. On je rekao da se Dragana pojavljuje u njegovom spotu  da je ona ta koja je pustila informaciju o njihovoj navodnoj vezi u javnost jer je željela da iskoristi njegovu popularnost i skrene pažnju javnosti na sebe. Rekao je da je zloupotrebila njegovu želju da joj pomogne u karijeri da ona sve to radi da bi sebi digla cijenu.

Na pitanje da li je istina da ga je supruga izbacila iz kuće rekao je kratko da od toga nema ništa i da Suzana zna da takve priče idu uz njegovu profesiju i da on neće nikome da se pravda. Inače ovo nije prvi put da se za njegovo ime vežu ljubavne afere i da ga je žena već izbacivala iz kuće zbog prevara.

Navodno se to desilo i kada je u javnost procurila priča kako Mitar ima tajne stanove u Zemunu i da tamo odvodi razne djevojke za šta je on tvrdio da su samo čaršijska nagađanja i da je zahvalan svojoj ženi što to sve trpi.

Preporučeno