Uskoro bi trebalo da krene emitovanje nove sezone Zvezda Granda, neke emisije su već i snimljene, a prije nego li  se krenulo sa sbimanjem, Grand je potreslo nekoliko afera. Prvo se pričalo i pisalo da je Grand oštetio državu za utaju poreza jer je neke honorare svojim članovima žirija davao u kešu, a tu se radi o nekim velikim ciframa, a nakon toga je kao grom odjeknula vijest da Jelena Karleuša više nije dijelom Zvezda Granda te da na njeno mjesto članice žirija dolazi njena najveća suparnica, Ceca Ražnatović. Sada se sve više priča da je i Saša Popović donio odluku da se povuče iz Zvezda Granda, te je naglasio kako će sada sve svoje poslove da obavlja iza kamera:

” U aprilu punim 68 godina, u penziji sam, šta ću ja više u tim godinama da idem po audicijama? Ostati ću u firmi, sve ću organizovati, ali iza kamera, ne moram više da vodim emisiju. Prijati će mi malo da se sklonim, da se malo sklonim sa naslovnih strana. Šta to meni treba više? Odoh ja da se odmaram i sunčam, da još ovo malo života provedem van medija” – zaključio je Saša u intervjuu za “Paparazzo”. Snimanje nove sezone je već počelo, a kako je Popović otkrio, neka pravila u takmičenju su promijenjena:

” Samo kandidat koji dobije svih šest ”DA” može da bira mentora. Ukoliko dobije pet glasova, četiri ili tri glasa ja odlučujem kod kog mentora će ići kandidat. I njemu mogu da dam da bira, ali odluka je samo na meni. Kandidat koji dobije dva, jedan ili nijedan glas automatski ispada, osim ako ga produkcija ne poželi u svom timu” – objasnio je Popović

Preporučeno